Bu haber kez okundu.

Aksaray’ın balı kaliteli

Aksaray’ın arıcılık için en uygun bölgesi olarak bilinen Hasandağı yöresindeki arı kovanları Tarım Müdürlüğü ekiplerince incelendi.Tarım İl Müdürü Bülent Saklav, beraberinde kurum yöneticileriyle birlikte bölgeye giderek arıc yetiştiricileriyle fikir alışverişinde bulundu. Saklav, Aksaray’da kovanların 15 ila 25 kg arasında değişen şartlarda bal verdiğini belirterek, İlimizde üretilen balların bitki çeşitliliğinin fazla olması dolayısıyla kalite bakımından çok üst düzeyde yer aldığını ifade etti.*HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34