Bu haber kez okundu.

Kavanozlar reçelle doldu

Yaz meyvelerinin bolluğunu yaşayan Aksaray’da, evlerde reçel yapma yarışı başladı. Kayısıdan vişneye, erikten kiraza kadar Aksaray’da reçeller boy boy kavonazlara doldurularak kış boyu sıcak yuvaların lezzetini oluşturduğu bilinir. İşte bu günlerde kayısı yılı olması nedeniyle kazanlarda kaynatılan reçellik kayısılar kavanozları doldurup kış hazırlıklarının bir pançasını oluşturdu.

*HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.