banner26

Bu haber kez okundu.

Üretim bol, kurutmalığa geçtik

Bu yıl Aksaray ve çevresinde kayısı yılı yaşandı. Bütün bahçelerde kayısı ağaçları dalları kırılırcasına bir verim rekoltesiyle karşılaşılınca vatandaşlar çareyi kurutmalıkta buldu. Özellikle kurutmalık olarak bilinen şekerpare cinsi kayısıların tercih edilmesi, kış aylarında kuru kayısı hoşafının doğal ve organik beslenenler için vazgeçilmezi olarak biliniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner31

banner34