Bu haber kez okundu.

Yemekhaneler denetlendi

​Şehirdeki okul ve yurt yemekhaneleri denetimden geçti. Denetimlere bizzat Tarım Müdürü Bülent Saklav’da katıldı. Saklav, ilgililere yemekhane ve kantinlerin hijyen koşulları, personelin hijyen eğitimi sertifikaları, gıdaların saklanma, pişirilme, sunum ve özellikle hazır yemeklerin sıcaklığı ile bu ürünlerin üretiminden tüketimine kadar soğuk zincirde muhafaza edilmesi gerektiği gibi konularda bilgiler verdi.*HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34